Zoek je een vrouwelijke voice-over?

Kies dan een stem met karakter!
Beluister de demo's, ben ik de stem die jullie zoeken?

Een ervaren voice-over met een warme stem en karakter?

Ben je op zoek naar een voice-over?

Een fijne stem die jouw bedrijfspresentatie of animatie in kan spreken? 

Of zoek je een stem voor het inspreken van jullie IVR systeem of telefooncentrale? 

Misschien is mijn stem de warme stem die je zoekt? Ik heb een stem met karakter. Die overigens ook lekker speels en fris kan zijn hoor 😉 

Ik vind het heerlijk om te mogen spreken en intoneren. 

Ik kan op vele manieren mijn stem gebruiken en dus op vele manieren intoneren. En daarom kan ik precies dát brengen waar jij naar op zoek bent. 

Dus of het nou zakelijk, rustig, duidelijk of juist wat speelser van karakter mag zijn. Ik kan de sfeer creëren die jij zoekt!

Beluister de demo's voor een indruk van mijn stem

Waarom Joyce Rademaker kiezen als voice-over?

Waarom mijn stem als voice over?

Ik denk dat het belangrijkste antwoord zou moeten zijn, omdat je hem mooi vindt. Tenminste als dat zo is natuurlijk.

Over mijn ervaring hoef je niet te twijfelen. Ik spreek al jaren als voice-over. Van telefooncentrales tot radiocommercials tot bedrijfsanimaties tot teksten voor het web. 

Ik kan alles inspreken in de stijl waar jij naar op zoek bent! En laat ik nou ook zangeres zijn. Dus als je wilt, kan ik zelfs een deuntje voor je inzingen 😉 

En, ook niet geheel onbelangrijk, ik kan naast Nederlandse teksten ook Engelse en Duitse teksten voor je inspreken. 

Ik ben natuurlijk geen native speaker, maar ik kom een heel eind qua intonatie voor een Duitse, Engelse of Amerikaanse tongval

Heb jij een leuke
voice-over job voor me?

Heb je een leuke opdracht? Maar wil je eerst nog meer van me weten?

Of wil je weten wat het de opdracht gaat kosten als ik het voor je inspreek? Lever me zoveel mogelijk informatie aan, dan maak ik een scherpe offerte voor je op maat!

Bij bedrijfsvideo’s wil ik vooral graag weten om hoeveel woorden het gaat en op welke termijn je geleverd wilt hebben en hoe je het geheel aangeleverd wilt krijgen.

Bij commercials hanteer ik vaste bedrag voor mijn spreekstem, wil je dat ik ook zing, beschrijf dan duidelijk waar je aan denkt.

Goed om te weten: een offerte op maat ontvang je binnen 3-4 werkdagen. Als het sneller moet, laat me dat dan ook even weten.