Voice over nodig?

Natuurlijk kan dat!
Misschien is mijn stem de juiste?

Laat mijn stem jou helpen als jouw persoonlijke voice over.

Ben je op zoek naar een voice over voor bijvoorbeeld jouw voicemail, IVR systeem of telefooncentrale? Of zoek je een fijne stem die jouw bedrijfspresentatie of animatie in kan spreken? En heb je nog geen passende stem gevonden? Misschien is mijn stem de warme, rustige en professionele stem die je zoekt?

Overigens kan ik ook lekker speels en fris spreken hoor ;). Door mijn intonatie en stemgebruik kan ik precies zo spreken als jij wilt. Dus of het nou zakelijk of autoritair, rustig, duidelijk of juist wat speelser van karakter mag zijn. Ik kan de sfeer creëren die jij zoekt!

Waarom mijn stem als voice over?

Ik denk dat het belangrijkste antwoord is, omdat je hem mooi vindt! Tenminste als dat zo is, want dan hebben we wellicht een goede ‘match’. Over mijn ervaring hoef je niet te twijfelen. Ik spreek al jaren als voice over. Denk aan zakelijke voicemails, IVR systemen, telefooncentrales en meerdere bedrijfsanimaties. Maar, ook bijvoorbeeld radiocommercials. Ik kan alles inspreken in de stijl waar jij naar op zoek bent! 

En laat ik toevallig ook zangeres zijn. Dus als je wilt, kan ik zelfs je berichten inzingen 😉 En niet geheel onbelangrijk. Ik kan naast Nederlandse teksten ook Engelse en Duitse teksten voor je inspreken. Ik ben bij lange na geen native speaker, maar ik kom een heel eind qua intonatie en uitspraak.

Ik als voice over? Dat klinkt bijvoorbeeld zo

Omdat ik zangeres ben, kan ik jouw voice-over inzingen.

Als zangeres zing ik ook graag jouw voice-over in.

Wat levert een goede voice over je op?
  • Een duidelijk verstaanbare stem;
  • Veelzijdigheid;
  • Een stem die boeit en de juiste intonatie geeft;
  • Authenticiteit en professionaliteit;
  • Klantgerichtheid;
  • Herkenbaarheid voor jouw klant
Joris
Joyce-machine-tekstballon

“Joyce heeft ons goed geholpen met de overgang naar een nieuwe bedrijfsnaam. Door de ingesproken berichten eerder op te sturen dan afgesproken heeft ze goed met ons meegedacht en konden wij op tijd onze voicemail berichten wijzigen. We zouden Joyce dan ook zeker aanraden.”

Tessa de Haan
Trimoso logo

“Beste Joyce, hartelijk dank voor de snelle aanlevering van de Duitse en Engelse bestanden. Het is precies waar wij als bedrijf naar zochten! We komen graag in de toekomst bij je terug.”

Sander de Waal
Mac hulp logo

“Wat een fijne stem en ik denk dat ik vaker laat inspreken in de toekomst”

Een ingesproken telefooncentrale?
Heb je een voice over klus voor mij?

Heb je een leuke opdracht? Wil je weten wat het je gaat kosten als ik het voor je inspreek? Geef mij zoveel mogelijk informatie aan, dan maak ik een offerte op maat!

Oh en trouwens, die ontvang je binnen 3-4 werkdagen. Als het sneller moet, stuur me dan even een mailtje: info@joycemachine.com